Ga naar de inhoud

Even voorstellen!

  • door

Inmiddels is het een tijdje (lees: meer dan een jaar) geleden dat mijn laatste blog verscheen… Tijd om daar verandering in te brengen! Voor alle nieuwe lezers en volgers zal ik mezelf eerst even voorstellen.

Over mezelf

Lenthe Leeuwenberg is een pseudoniem. Waarom? Omdat niemand in mijn omgeving (behalve mijn man) weet dat ik boeken heb geschreven – en dat wil ik voorlopig graag zo houden.

Ik ben 28 jaar, getrouwd en heb een lieve zoon van maart 2018. Inmiddels ben ik in verwachting van baby #2! Deze wordt begin oktober verwacht.

De afgelopen jaren werkte ik als communicatiemedewerker, maar sinds vorige maand werk ik niet meer in loondienst. Voorlopig ga ik me focussen op mijn eigen boeken.

Mijn hobby’s

Al van kinds af aan was schrijven mijn grootste hobby. Vroeger schreef ik al veel verhalen, maar pas later ben ik er serieus werk van gaan maken en heb ik een deel van mijn verhalen uitgegeven als e-book. Tijdens mijn burn-out enkele jaren geleden heb ik mijn schrijfhobby terug opgepakt en ben ik weer actief verhalen gaan schrijven.

Blogs

Naast dat ik het schrijven van boeken leuk vindt, houd ik ook iedereen graag op de hoogte van mijn leven en de ontwikkelingen van mijn boeken – zelfs al is me dat het afgelopen jaar niet gelukt. Daar gaat verandering in komen! Vanaf nu verschijnt er elke maand een nieuwe blog op lentheleeuwenberg.nl! Lees je mee?