Over mij

Ik ben Lenthe Leeuwenberg, 28 jaar en samen met mijn man en zoontje (maart 2018) woon ik in Noord-Brabant. In 2017 zijn we getrouwd en zijn we verhuisd naar onze droomwoning.

Al van kinds af aan was mijn grootste hobby verhalen schrijven. Van korte, zelfbedachte, verhaaltjes tot inmiddels uitgebreide boekenseries. Na mijn school- en studietijd was ik gestopt met schrijven, maar toen ik in 2015 thuis kwam te zitten met een burn-out heb ik deze hobby weer opgepakt en kwam ik er achter dat schrijven mijn passie is!

Ik schrijf verhalen in genres die ik zelf graag lees. In 2016 heb ik de stap gemaakt om enkele van mijn verhalen uit te geven als e-books. Mijn (stiekeme) droom is altijd geweest om met boeken schrijven mijn geld te verdienen en hoewel dit nog steeds een droom voor in de verre toekomst is, zijn de eerste stappen gezet!

Hoewel het mijn droom is om mijn geld te verdienen met het schrijven van boeken, is dat niet de reden waarom ik boeken schrijf; ik doe het omdat ik het leuk vind. Schrijven is als ontspanning voor mij; als ik móet schrijven, dan lukt het niet goed en beleef ik er veel minder plezier aan. Schrijven is mijn passie en ik hoop dat mijn lezers net zo veel plezier beleven aan mijn verhalen als ik.