Ga naar de inhoud

Even voorstellen...

Hoi, ik ben Lenthe!

Al van kinds af aan was verhalen schrijven mijn grootste hobby. Van korte, zelfbedachte, verhaaltjes tot inmiddels uitgebreide boekenseries. Na mijn studietijd was ik gestopt met schrijven maar toen ik in 2015 thuis kwam te zitten heb ik het schrijven weer opgepakt en kwam ik erachter dat schrijven mijn echte passie is!

Ik schrijf verhalen in genres die ik zelf graag lees. In 2016 heb ik de grote stap gezet om enkele van mijn verhalen zelf uit te geven als e-books. Mijn (stiekeme – ik schrijf immers onder een pseudoniem) droom is altijd geweest om met boeken schrijven genoeg geld te verdienen en hoewel dit nog steeds een droom is voor in de verre toekomst, zijn de eerste stappen gezet! 

Schrijven is mijn hobby

Hoewel het mijn droom is om mijn geld te verdienen met het schrijven van boeken, is dat niet te reden waarom ik boeken schrijf; ik doe het omdat ik het leuk vind! Schrijven is (meestal) ontspanning voor mij; als ik móet schrijven, dan lukt het me namelijk niet goed en beleef ik er veel minder plezier aan. Schrijven is mijn passie en ik hoop dat de lezers van mijn boeken net zoveel plezier beleven aan mijn verhalen als ik! 

Geen foto van mij? Nee, Lenthe Leeuwenberg is namelijk een pseudoniem. Wie ik echt ben? Dat houd ik (voorlopig) geheim. Toch stel ik mezelf graag aan jullie voor – alleen zonder mijn echte naam te gebruiken.