Ga naar de inhoud

Zomerse boeken van Lenthe Leeuwenberg

  • door
nieuw boek Ergens schijnt de zon verhalenbundel feelgood boek zomerse boeken

Eindelijk, de zomervakantie komt eraan! Zoek jij nog leuke zomerse boeken om te lezen? In deze blog deel ik met jou al mijn zomerse boeken:

Ergens schijnt de zon - feelgood boek

Ergens schijnt de zon

Sarah vliegt samen met haar dochtertje naar Griekenland om haar verloofde te bezoeken. Een onverwachte ontmoeting, een storm en nog een onverwachte ontmoeting zorgen ervoor dat de vakantie anders verloopt dan ze had verwacht…

zomer vol liefdeZomer vol liefde

Sofie runt een bed and breakfast in een toeristisch dorp aan de kust. Sofie probeert zoveel mogelijk tijd met haar dochter door te brengen, in tegenstelling tot haar buurman Tom die een buitenlandse au pair heeft aangenomen om voor zijn kinderen te zorgen. Hij is veel te druk bezig met zijn werk en heeft geen tijd meer voor zijn vrienden, terwijl Lucas zijn hulp goed zou kunnen gebruiken als er ineens een vrouw voor de deur staat met een verrassend bericht…

Sofies beste vriendin Layla is al jaren op zoek naar een leuke man en hoopt dat ze die nu eindelijk gevonden heeft. Maar is de man van haar dromen niet veel dichterbij dan ze altijd dacht?

En is die mysterieuze man die in de bed and breakfast komt logeren wel echt een schrijver?

Lenthe Leeuwenberg - Zomerliefde - Door jou deel 1

Zomerliefde

Floor is he-le-maal klaar met haar leventje in Nederland. Al haar vriendinnen hebben hun leven op orde. Als Floor geen contractverlenging krijgt op haar werk, besluit ze om haar leven om te gooien. Na het overlijden van haar oudtante heeft Floor een huis in Frankrijk geërfd. Dit is haar kans!

Gewapend met de sleutel van de woning en de Franstalige eigendomspapieren vertrekt Floor in haar autootje naar het zuiden. Ze heeft haar appartementje opgezegd – ze heeft immers woonruimte in Frankrijk, en bovendien heeft ze er geen geld meer voor.

Floors teleurstelling is groot wanneer het huis niet de gedroomde villa is, maar een onbewoonbare bouwval. Ook de dorpsbewoners zijn niet blij met Floor. Lukt het Floor om zonder kennis van de Franse taal, maar met hulp van haar vriendinnen, het huis op te knappen, of kan ze het beter verkopen?

Lenthe Leeuwenberg - Koken met liefde - Door jou deel 2Koken met liefde

Als er iets is waar Guusje een hekel aan heeft, vooral sinds ze op zichzelf woont, dan is het koken. Haar vriendinnen vinden het dan ook hilarisch als Guusje voor haar werk op groepsreis moet waar ze zich gaan verdiepen in de Italiaanse keuken.

Aangezien Guusjes favoriete (Italiaanse) maaltijden kant-en-klaar uit de supermarkt komen en ze nauwelijks een ei kan bakken, heeft Guusje nog veel te leren. Gelukkig mag ze samenwerken met Paul, een chefkok die haar maar al te graag wil leren hoe ze een fatsoenlijke Italiaanse maaltijd kan bereiden. Guusje en Paul kunnen het wel erg goed vinden samen, maar is Paul niet vergeten iets aan Guusje te vertellen?

Met een Kobo Plus-abonnement zijn al deze boeken gratis te lezen!