Ga naar de inhoud

Nieuw boek: Liefde van vroeger

  • door
liefde van vroeger - boeken op kobo plus

Lenthe Leeuwenberg - Liefde van vroeger - Door jou deel 6 Vanaf morgen is het zesde en laatste deel van de serie Door jou verkrijgbaar: Liefde van vroeger.

 

Het is bijna vijf jaar geleden dat Sara vertrok voor een baan in het buitenland en ze Lex, zonder afscheid, alleen achterliet. Maar nu is Sara terug. Terug in de plaats waar niet alleen haar familieleden wonen, maar ook Lex en zijn vrienden. De plaats waar de beste vriend van Lex een café heeft waar Sara regelmatig te vinden is.

Als Sara Lex tegenkomt weet ze dat ze hem ontzettend gemist heeft en hoewel ze nog steeds gevoelens voor hem heeft, doet ze daar niets mee. Ook Lex wil niets van Sara weten. Hij heeft het Sara nooit vergeven dat ze is vertrokken en is ook niet van plan dat ooit te doen. Ondanks dat hij altijd van haar is blijven houden, zou hij zijn zwangere vriendin nooit in de steek laten.

Sara moet keuzes maken. Gaat ze terug naar het buitenland, of gaat ze reizen? Of is het voor Sara tijd om, net als haar vriendinnen, eindelijk te beginnen aan het burgerlijke leven?