Ga naar de inhoud

Nieuw boek: Dorpsliefde

  • door
nieuw boek dorpsliefde - weer gratis

Alweer een nieuw boek: Dorpsliefde!

Lenthe Leeuwenberg - Dorpsliefde - Door jou deel 4

Jarenlang draaide het leven van Rosalinde maar om één ding: haar werk. Ze had nauwelijks meer contact met haar familie en haar vriendinnen heeft ze al jaren niet meer gesproken – kan je het dan nog wel vriendinnen noemen? Als iemand anders de promotie krijgt waar Rosalinde zo hard voor gewerkt heeft neemt Rosalinde een ingrijpend besluit: ze stopt ermee.

Rosalindes leven verandert als ze een tijdelijk baantje aanneemt in een dorp waar ze, vooral dankzij haar mantelpakjes, duidelijk niet thuishoort. Ze begint echter steeds meer te wennen in het eerst zo onbekende dorp. Ze maakt nieuwe vrienden, maar belangrijker nog; ze geniet van haar leven.

In het dorp neemt ze de tijd om erachter te komen wat ze wil doen de rest van haar leven. Wat wil ze doen om gelukkig te worden? Want behalve dat Rosalinde in het dorp niet op elke straathoek haar dagelijkse ochtendkoffie kan kopen, blijkt het leven in een dorp zo slecht nog niet…

Het vierde deel uit de serie ‘Door jou‘, Dorpsliefde, is nu verkrijgbaar via onder andere Google BooksiBooksAmazon en Kobo.