Ga naar de inhoud
Tot over mijn oren - Lenthe Leeuwenberg - feelgood boeken

Tot over mijn oren

Evi heeft het allemaal. Leuke vriendinnen, aantrekkelijke vriend, mooi appartement. Evi heeft de rest van haar leven al helemaal uitgestippeld; trouwen, huis kopen, kinderen. Maar eerst moet ze nog een half jaar stagelopen in een kleuterklas en ervoor zorgen dat Victor haar ten huwelijk vraagt.

Dan valt ineens Evi’s hele toekomstplan weg. Haar relatie is voorbij, haar stage vindt ze niet leuk en ze raakt enkele van haar beste vriendinnen kwijt. Gaat het Evi lukken om haar studie te halen en haar leven weer op te pakken?

En hoe zit het met die vader tegen wie ze geen woord kan uitbrengen?

Tot over mijn oren is nu verkrijgbaar via onder andere Kobo, iBooks, Amazon en Google Books.

Het verhaal van Evi bestaat uit vier delen die elk apart verkrijgbaar zijn.

Evi heeft het allemaal voor elkaar. Ze is bijna klaar met haar studie, woont met haar vriend in een mooi appartement en heeft een leuke vriendinnengroep. Ze verwacht binnenkort een huwelijksaanzoek en heeft ook de rest van haar leven al helemaal uitgestippeld. Maar wat nu als alles ineens tegenzit?

Het zit niet mee voor Evi. Het ziet ernaar uit dat ze haar studie niet gaat halen en ze heeft nog maar één vriendin over. Ze moet terug naar haar ouders omdat ze geen eigen woning kan betalen. En dan is er ook nog die ene vader aan wie ze vaak moet denken en aan wie ze geen woord kan uitbrengen. Maar een vader van de kleuters, dat kan toch niet?

De ontvoering van een van de kleuters uit haar klas valt Evi zwaar – ook al komt ze daardoor in contact met die toch wel erg leuke vader. Evi ziet het allemaal niet meer zitten en zou het liefst stoppen met haar studie. Of gaat er eindelijk weer iets positiefs gebeuren in haar leven?

Nu Evi eindelijk heeft toegegeven dat ze de vader wel ziet zitten is haar leven compleet veranderd. Wie had dat de afgelopen maanden durven denken? Evi is dolgelukkig, maar gaat het haar lukken om de liefde lang genoeg verborgen te houden voor haar collega’s en de leerlingen? En wat vinden de kinderen er eigenlijk van?