Ga naar de inhoud

Kerstserie

Goede vrienden zijn Joep en Romy nooit geweest, ook al zijn ze samen opgegroeid. Nu Romy bij Joeps ouders is gaan wonen probeert Joep dan ook om zo weinig mogelijk zijn ouderlijk huis te bezoeken. Maar is er stiekem niet een hele andere reden waarom Joep Romy zoveel mogelijk probeert te ontlopen?

Bart is dol op reizen, maar staat ook graag in de belangstelling, is niet op zoek naar een relatie en is – volgens Maartje – nogal een uitslover. Allemaal redenen waarom Maartje haar nieuwe buurman niet aantrekkelijk zou moeten vinden. Maar waarom vindt ze dat dan wel? 

Elke keer als Elize het idee heeft dat ze haar leven weer een beetje op orde heeft, gebeurt er weer iets wat tegenzit. Als ze Niek ontmoet, die haar op zijn eigen manier probeert te helpen, weet ze niet zo goed wat ze ermee moet. Maar als ze écht in de problemen komt, is er eigenlijk maar één persoon die haar kan helpen… en dat is Niek.

Roelof weet niet wat hij meemaakt als er een baby bij hem wordt achtergelaten – een baby die zijn zoon blijkt te zijn. Vader worden stond nog lang niet op zijn planning, maar één ding weet hij wel; hij wil een betere vader zijn voor zijn zoon dan zijn eigen vader voor hem is. Maar hoe doe je dat, als alleenstaande en fulltime werkende vader?

Vijftien jaar geleden is het, dat Maud voor het laatst contact heeft gehad met haar familie. Nooit heeft ze overwogen om terug te gaan, maar waarom betrapt ze zichzelf de laatste tijd ineens zo vaak op gedachten naar vroeger? Hoe zou het zijn met haar ouders, en met haar (niet meer zo kleine) broertjes. 
Tijdens haar werk ontmoet Maud een man die haar hart op hol laat slaan. En stiekem laat die man haar verlangen naar een thuis…