Ga naar de inhoud
Lenthe Leeuwenberg - Liefdesgeheim - Door jou deel 5

Liefdesgeheim - Door jou, deel 5

Ilse heeft eindelijk haar leven op orde. Ze is dolgelukkig met haar verloofde Bram en haar zoontje Jace. Ilse heeft een leuke baan, Bram en zij hebben een huis gekocht en ze zijn hun bruiloft aan het plannen.

Niet alleen Bram weet dat Ilse geheimen heeft, ook haar vriendinnen weten dat. Ilse heeft altijd al geweten dat haar grootste geheim ooit uit zou komen, maar nu ze eindelijk geniet van haar leven zit ze daar niet op te wachten…

Toch is het moment aangebroken dat Ilses geheimen uit gaan komen, want het weerzien van oude bekenden zorgt ervoor dat Ilse het niet langer verborgen kan houden. Zouden haar vriendinnen en Bram er na al die jaren – eindelijk – achter komen hoe het zit met de vader van Jace? En kunnen Bram en Ilse, als Ilses grootste geheim uitkomt, nog wel bij elkaar blijven?

Liefdesgeheim is verkrijgbaar via onder andere AmazoniBooksKobo en is ook gratis te lezen op Kobo Plus!

"Lenthe Leeuwenberg is zeer constant in haar schrijfstijl en verhaallijn, ze neemt je echt mee in het leven van de personages. Een feelgood met veel oog voor details en emoties, waar vriendschap en vertrouwen centraal staan, humor en verdriet wisselen elkaar af en waar liefde houden van is. "

Meer lezen uit deze serie?