Ga naar de inhoud
Lenthe Leeuwenberg - Liefde voor later - Door jou deel 3

Liefde voor later - Door jou, deel 3

Eigenlijk heeft Madison altijd pech, of het nu om de liefde gaat of om haar werk. Na meerdere mislukte relaties weet Madison het zeker; voorlopig geen mannen voor haar. Als ze op een bruiloft Jasper ontmoet, blijft ze erbij dat ze minstens zes maanden vrijgezel wil blijven.

Jaspers interesse in Madison is overduidelijk. Ondanks Jaspers pogingen om Madison voor hem te winnen, is Madison niet te overtuigen. Jasper geeft het op. Madisons koppigheid drijft hen uit elkaar en hoe leuk ze Jasper ook vindt, Madison wil er niets van weten.

Dan maakt Madison dankzij een van haar vriendinnen kans op – eindelijk – een leuke baan. Maar maakt ze ook nog kans bij Jasper?

Liefde voor later, het derde deel in de serie ‘Door jou,’ is verkrijgbaar via onder andere Kobo, Amazon, iBooks en Google Books.

"De titel is zo toepasselijk voor deze mooie feelgood! We doen en zeggen dat wel vaak: “het is voor later”, maar komt er wel een later en is later dan niet te laat? Een mooie bewustwording hierin is verwerkt in dit verhaal. Lenthe Leeuwenberg schrijft vlot en kleurrijk deze mooie feelgood. Haar schrijfstijl is typerend en blijft in alle verhalen identiek, wat naar mijn gevoel haar sterkte is."

Meer lezen uit deze serie?