Ga naar de inhoud
Lenthe Leeuwenberg - Liefde van vroeger - Door jou deel 6

Liefde van vroeger - Door jou, deel 6

Het is bijna vijf jaar geleden dat Sara vertrok voor een baan in het buitenland en ze Lex, zonder afscheid, alleen achterliet. Maar nu is Sara terug. Terug in de plaats waar niet alleen haar familieleden wonen, maar ook Lex en zijn vrienden. De plaats waar de beste vriend van Lex een café heeft waar Sara regelmatig te vinden is.

Als Sara Lex tegenkomt weet ze dat ze hem ontzettend gemist heeft en hoewel ze nog steeds gevoelens voor hem heeft, doet ze daar niets mee. Ook Lex wil niets van Sara weten. Hij heeft het Sara nooit vergeven dat ze is vertrokken en is ook niet van plan dat ooit te doen. Ondanks dat hij altijd van haar is blijven houden, zou hij zijn zwangere vriendin nooit in de steek laten.

Sara moet keuzes maken. Gaat ze terug naar het buitenland, of gaat ze reizen? Of is het voor Sara tijd om, net als haar vriendinnen, eindelijk te beginnen aan het burgerlijke leven?

Liefde van vroeger is verkrijgbaar via onder andere AmazoniBooksKobo en is ook gratis te lezen op Kobo Plus!

"Lenthe Leeuwenberg neemt je mee in de zoektocht van Sara. Ze geeft heel mooi al de bedenkingen, ervaringen, verlangens en toekomstvragen weer. Iedereen komt in zijn leven wel eens deze moeilijke vragen en periodes tegen. Je beseft dan pas, wat belangrijk is in het leven en met wie, dit was zo de kracht van dit verhaal. Een feelgood met diepgang, die vlot leest en uit het leven gegrepen is."

Meer lezen uit deze serie?