Ga naar de inhoud
Lenthe Leeuwenberg - Dorpsliefde - Door jou deel 4 - gratis dorpsliefde

Dorpsliefde - Door jou, deel 4

Jarenlang draaide het leven van Rosalinde maar om één ding: haar werk. Ze had nauwelijks meer contact met haar familie en haar vriendinnen heeft ze al jaren niet meer gesproken – kan je het dan nog wel vriendinnen noemen? Als iemand anders de promotie krijgt waar Rosalinde zo hard voor gewerkt heeft neemt Rosalinde een ingrijpend besluit: ze stopt ermee.

Rosalindes leven verandert als ze een tijdelijk baantje aanneemt in een dorp waar ze, vooral dankzij haar mantelpakjes, duidelijk niet thuishoort. Ze begint echter steeds meer te wennen in het eerst zo onbekende dorp. Ze maakt nieuwe vrienden, maar belangrijker nog; ze geniet van haar leven.

In het dorp neemt ze de tijd om erachter te komen wat ze wil doen de rest van haar leven. Wat wil ze doen om gelukkig te worden? Want behalve dat Rosalinde in het dorp niet op elke straathoek haar dagelijkse ochtendkoffie kan kopen, blijkt het leven in een dorp zo slecht nog niet… 

Het vierde deel uit de serie ‘Door jou‘, Dorpsliefde, is nu verkrijgbaar via onder andere Google Books, iBooks, Amazon en Kobo

"De schrijfster heeft het verhaal van Roos zo puur, echt en realistisch geschreven dat het je niet onberoerd laat. Het laat het masker vallen van een jonge vrouw die dacht dat dit het echte leven was. Hoe verwachtingen van ouders, vrienden, maatschappij, maar ook van jezelf zo het levenspad kunnen bepalen. Dat het zoeken naar wat wel goed en voldoende zou zijn, nog niet zo simpel is. Het laat je als lezer ook die vraag continu stellen over je eigen leven. Want wat is nu eigenlijk geluk?"
"Vermakelijk boek. Leuk geschreven."
~Depp, 22 juni 2022
"Een makkelijk te lezen boek over veranderingen in je leven en de liefde."
~ Jel, 9 juni 2022

Meer lezen uit deze serie?