Boeken

Jenna heeft een simpele baan, geeft haar salaris het liefst meteen uit in winkels en kroegen en heeft al tijden geen relatie meer gehad. Ze leidt een prima leven – ook al heeft ze geen idee wat ze wil bereiken.
Als Jenna op een avond met haar vrienden naar het casino gaat en daar de jackpot wint, verandert haar hele leven. Jenna zegt haar baan op, geeft geld uit aan alles wat ze al een keer heeft willen doen en ontmoet nieuwe mensen. Jenna leeft haar droomleven – maar is dat wel zo leuk als in haar dromen?

 

 

 

 

 

Wat gebeurt er als je er op je trouwdag achter komt dat je knappe, rijke verloofde een groot geheim voor je heeft? Het overkomt Charlotte, die tot die dag een geweldig leven had en dacht dat het na haar huwelijk alleen maar beter zou worden – vooral dankzij de dubbele achternaam van haar verloofde.

Charlotte vlucht weg van haar droomhuwelijk en ontmoet een liefdevol gezin dat haar leven zal veranderen. Maar ook dat gezin heeft geheimen… En hoe lang houdt een rijke vrouw die alleen maar luxe gewend is, het vol op een boerderij zonder voorzieningen?

 

 

 

 

Jingle Bells

De aantrekkelijke, vrijgezelle Mireille heeft een eenvoudige baan op een accountantskantoor. Tot haar verbazing wordt ze door haar slungelige collega Steven uitgenodigd om met zijn familie op vakantie te gaan om Kerstmis te vieren – tegen betaling! Het enige wat Mireille er voor moet doen, is doen alsof ze zijn vriendin is. Omdat Mireille geen plannen heeft en het geld goed kan gebruiken, besluit ze om mee te gaan. Haar collega blijkt een ontzettend gezellige familie te hebben en Steven en Mireille kunnen het steeds beter met elkaar vinden…

 

 

 

 

 

Een zesdelige serie over vijf vrouwen die elkaar ontmoeten tijdens Kerstmis en besluiten om vriendinnen te worden. De zes delen zijn ook los verkrijgbaar.

#1. 5 vrouwen, 1 avond

#2. Liefde voor Danique

#3. Een man voor Lara

#4. Fleur in vuur en vlam

#5. Vlinders voor Britt

#6. Emily’s liefdesdroom

 

Tekstcorrectie: Tekst en letters