Ga naar de inhoud

Mijn schrijversdromen

  • door
inspiratie voor verhalen - schrijversdromen - schrijfmaand voorbij

Schrijversdromen – Ik schrijf omdat ik het leuk vind, niet omdat ik er graag geld mee wil verdienen of omdat ik voel dat het ‘moet’. Schrijven is mijn hobby, mijn passie, mijn uitlaatklep. Maar als ik mag dromen, wat zou ik dan allemaal nog willen bereiken als schrijver?

Wat zou ik willen bereiken als schrijver?

Een fulltime inkomen aan royalty’s

Ja, dit zal voorlopig (misschien zelfs voor altijd) een droom blijven, maar hoe fijn zou het zijn als ik maandelijks voldoende inkomen haal uit alle e-books die ik geschreven heb? En dat ik dat inkomen blijf behouden door jaarlijks enkele nieuwe e-books uit te geven? Dat zou een meisjesdroom zijn die uitkomt!

Een verhaal in een fysieke verhalenbundel

Ik heb geen tot weinig behoefte om mijn verhalen ook als fysieke boeken uit te geven, maar wel zou ik het ontzettend leuk vinden om een verhaal te schrijven dat met de verhalen van andere schrijvers in een fysieke bundel uit wordt gegeven! Ik heb eerder een verhaal geschreven dat in een bundel is verschenen (Ergens schijnt de zon) maar die bundel werd alleen als e-book uitgegeven.

Een boek in een ander genre schrijven

Tot nu toe schrijf ik alleen feelgoodboeken. Chicklitachtige romans die vrijwel altijd goed aflopen. Ik droom ervan om ook een ander boek te schrijven, maar wat voor boek? Een kinderboek? Een biografie? Ik heb nog geen idee.

Op schrijfretraite

Helaas zit dit er voorlopig niet in (niet alleen vanwege corona, maar vooral omdat ik niet meerdere dagen zonder mijn kinderen kan), maar hopelijk kan ik in de toekomst een keer op schrijversvakantie. Ergens op het (buitenlandse) platteland. Zonder schrijfcoach overigens. Gewoon zelf aan de slag met een (nieuw) manuscript. Elke dag rustig de tijd om te schrijven, te ontspannen en te genieten. Wie gaat er mee? 😉

 

Welke schrijversdromen of andere dromen zou jij nog willen bereiken?