Ga naar de inhoud

Schrijven; mijn grootste passie!

  • door
mijn passie begin schrijven leuk

Al van kinds af aan hou ik van schrijven. Van korte zelfbedachte verhaaltjes tot inmiddels wat uitgebreidere boekenseries. Ik schrijf verhalen in genres die ik zelf graag lees. Sinds vorig jaar heb ik van enkele verhalen die ik geschreven heb, e-books gemaakt en online gepubliceerd!  Mijn (stiekeme) droom is altijd geweest om met boeken schrijven mijn geld te verdienen.

Hoewel dat mijn droom is, is dat niet de reden waarom ik begonnen ben met schrijven en ik dat nog steeds doe; ik doe het omdat ik het leuk vind. Ik merk aan mezelf dat als ik móet schrijven, dat het me dan niet goed af gaat en dat ik er veel minder plezier aan beleef, dan als ik schrijf als ik er zin in heb.

Boeken uitgeven

Via verschillende websites heb ik inmiddels in eigen beheer enkele boeken gepubliceerd. De belangrijkste reden voor mij om e-books in eigen beheer uit te geven, is omdat ik onafhankelijk wil zijn. Hoewel het niet gemakkelijk is om als onbekende schrijver zonder enige uitgeverskennis en zonder professionele marketing te beginnen, vind ik het ontzettend leuk om te doen en ben ik blij dat ik deze beslissing heb genomen!