Ga naar de inhoud

Schreef ik nog een keer een boek tijdens mijn verlof?

  • door
boek schrijven tijdens zwangerschapsverlof - boek schrijven tijdens verlof

Tijdens het verlof dat ik bij mijn eerste kind had schreef ik een boek. In die tijd schreef ik het boek ‘Zomerliefde‘ – dat nog steeds niet verschenen is. Het was het eerste deel in een nieuwe serie, maar voordat het uitkwam wilde ik de hele serie afmaken. Erg ambitieus, naast een parttime baan en een fulltime huishouden. Zeker aangezien elk boek ongeveer 50.000 woorden zou moeten hebben.

Tijdens het verlof van mijn tweede kindje schreef ik (eindelijk) aan het tweede deel van deze serie en na mijn verlof was ik ongeveer op de helft. Helaas heeft het daarna weer een tijdje stilgelegen. Wél had ik eerder al deel vier geschreven.

Inmiddels is het verlof van mijn derde kindje voorbij. Ook tijdens dit verlof is het niet gelukt om een boek te schrijven – wat geen verrassing is, want moeder zijn van drie kinderen waarvan de oudste drie is neemt heel veel tijd in beslag.

Wel vind ik tussendoor af en toe tijd om te schrijven, waardoor zowel deel 2 als deel 3 al voor een groot deel geschreven is! Nu ik weer aan het werk ben heb ik hopelijk meer tijd om te schrijven en ik hoop dan ook dit najaar de eerste vier boeken van de serie uit te kunnen geven! Ik heb inmiddels ingezien dat het me dit jaar hoogstwaarschijnlijk niet meer gaat lukken om ook deel 5 en 6 te schrijven, maar ik wil wel alvast de eerste vier boeken van de serie met jullie delen!