Ga naar de inhoud

Een romantisch kerstverhaal van Lenthe Leeuwenberg

  • door
boek jingle bells - romantisch kerstverhaal

Zit jij tijdens de feestdagen ook het liefst op de bank met een dekentje, met het haardvuur aan, een mok warme chocolademelk in je hand en met een heerlijk romantisch kerstverhaal voor je?

“Ik weet niet of ik vannacht de grootste fout van mijn leven heb gemaakt, of dat het de beste nacht ooit was.”

Volgende maand is het alweer zover: Kerstmis! Hoewel eind december nu misschien nog  ver weg klinkt, zijn de eerste versieringen alweer opgehangen en liggen de winkels vol met lekkere dingen voor de feestdagen.

“Zag je die vrouw naar je kijken? Als je hier zonder mij was geweest dan had ze je haar nummer gegeven, dat weet ik zeker.”

Weet jij al welk boek(en) je gaat lezen in december? Lenthe Leeuwenberg heeft een romantisch kerstverhaal geschreven!


Jingle bells, een romantisch kerstverhaal van Lenthe Leeuwenberg

De aantrekkelijke, vrijgezelle Mireille heeft een eenvoudige baan op een accountantskantoor. Tot haar verbazing wordt ze door haar slungelige collega Steven uitgenodigd om met zijn familie op vakantie te gaan om Kerstmis te vieren – tegen betaling! Het enige wat Mireille er voor moet doen, is doen alsof ze zijn vriendin is. Omdat Mireille geen plannen heeft en het geld goed kan gebruiken, besluit ze om mee te gaan. Haar collega blijkt een ontzettend gezellige familie te hebben en Steven en Mireille kunnen het steeds beter met elkaar vinden…

Jingle bells is verkrijgbaar via onder andere AmazonBol.comKoboGoogle en iBooks.

“Ik denk dat ik mijn excuses aan moet bieden.”

“Waarom?”

“Omdat ik dacht dat je een dom blondje was.”

Liever een ander romantisch verhaal lezen?

Heb je geen zin in een kerstverhaal, of lees je liever een ander romantisch boek van Lenthe Leeuwenberg? Kijk dan op de boekenpagina. Neem voor meer informatie over haar boeken óf over Lenthe Leeuwenberg contact met haar op.