Ga naar de inhoud

Leuke boeken om te lezen

  • door
een nieuw begin - leuke boeken om te lezen

Ben je op zoek naar leuke boeken om te lezen?

 

In de serie Een nieuw begin van Lenthe Leeuwenberg volg je het verhaal van vijf vrouwen die vriendinnen worden. De boeken van deze serie zijn inmiddels tienduizenden keren gedownload en dit is de serie waar Lenthe Leeuwenberg bekend mee is geworden.

De zes boeken uit deze serie zijn leuke boeken om te lezen.

 

Lezeressen vertellen:

“Heerlijk boek om in een ruk uit te lezen. Jammer dat ie al uit is. Lekker vlot geschreven. “

“Een leuk en makkelijk te lezen boek. Een verhaal waarvan je toch steeds wilt weten hoe het verder gaat.”

“Super leuk boek. Ik heb de delen met heel veel plezier gelezen.”

 

Deel 1 – 5 vrouwen, 1 avond

Fleur is verloofd met de liefde van haar leven, Lara leidt een gelukkig vrijgezellenbestaan, Emily heeft sinds kort een nieuwe liefde gevonden, Danique heeft een leuke man en een veelbelovende carrière en Britt is gelukkig met haar kinderen. Op Tweede Kerstdag verandert alles en komen deze vijf vrouwen elkaar tegen. Zonder dat ze het weten, zullen ze elkaars levens gaan veranderen.

Deel 2 – Liefde voor Danique

Danique is van plan haar leven te veranderen nadat ze haar relatie verbroken heeft – maar dankzij een nieuw project op haar werk lukt het Danique niet om meer tijd voor zichzelf te nemen en haar reisplannen waar te maken. Dan komt Danique een man tegen die ze niet meer uit haar hoofd kan krijgen. Zal het hem lukken om Danique uit haar dagelijkse sleur te trekken?

Deel 3 – Een man voor Lara

Lara is hopeloos op zoek naar een nieuwe baan, en naar een leuke vent! Dates met mannen die ze op het internet heeft ontmoet zijn niet echt een succes en ook de afwijzingen op sollicitaties volgen elkaar op. Lara is er helemaal klaar mee, maar gelukkig vindt ze dankzij één van haar vriendinnen toch een nieuwe baan! Zal ze dan ook eindelijk een man vinden?

Deel 4 – Fleur in vuur en vlam

Fleur is duidelijk; geen mannen voor haar de komende tijd! In plaats daarvan focust ze zich er op om van haar fotografiehobby haar beroep te maken. Door een onverwachte opdracht komt Fleur haar schoolliefde tegen, maar Fleur weet het zeker; mannen zijn niet te vertrouwen. Ook de pogingen van haar vriendinnen en haar broer om Fleur te helpen lijken niet te werken…

Deel 5 – Vlinders voor Britt

Als Britt hoort dat haar ex opnieuw gaat trouwen, neemt ze – eindelijk – het besluit dat ze meer tijd voor zichzelf moet nemen en haar vriendinnen willen haar daar graag mee helpen. Hoewel Britt niet op zoek is naar een man staat ze wel open voor een relatie. Als Britt haar oude buurjongen tegenkomt heeft ze geen interesse in hem, maar dat verandert als ze hem steeds meer bij haar leven betrekt.

Deel 6 – Emily’s liefdesdroom

Al haar vriendinnen hebben inmiddels een relatie, behalve Emily zelf! Emily heeft het druk genoeg met haar werk en de zorg voor haar zoontje Tyson. En hoewel ze op haar werk een ontzettend aantrekkelijke man tegenkomt, weet ze zeker dat ze voorlopig geen man wil. Of wel?

 

Op zoek naar leuke boeken om te lezen? Dan is deze serie zeker een aanrader!