Wil jij gratis boeken lezen?

Gratis boeken lezen, dat wil iedereen toch? Ikzelf lees boeken het liefst via Kobo Plus – misschien niet helemaal gratis, maar wel een stuk goedkoper dan als ik alle e-books apart zou kopen. Het liefst lees ik feelgoodboeken, met een happy end – en die schrijf ik zelf ook het liefst. Maar als boeken gratis zijn, dan probeer ik ook wel eens andere genres uit!

Omdat ik weet hoe fijn het is om gratis boeken te lezen, zijn enkele van mijn boeken gratis verkrijgbaar, onder andere via Kobo (Plus), iBooks en Google Books.

Wil jij ook graag gratis boeken lezen? Dan heb ik goed nieuws voor je! Ik heb niet één, maar twee van mijn boeken gratis beschikbaar gesteld! Deze boeken zijn te downloaden via mijn website.

Kijken naar jou

Kijken naar jou - Lenthe Leeuwenberg

 

Evi heeft het allemaal voor elkaar. Ze is bijna klaar met haar studie, woont met haar vriend in een mooi appartement en heeft een leuke vriendinnengroep. Ze verwacht binnenkort een huwelijksaanzoek en heeft ook de rest van haar leven – huisje, boompje, kindjes – al helemaal uitgestippeld. Maar wat nu als alles ineens tegenzit?

Kijken naar jou is het eerste deel van de serie Tot over mijn oren

 

5 vrouwen, 1 avond

5 vrouwen 1 avond - gratis boeken lezen

Fleur is verloofd met de liefde van haar leven, Lara leidt een gelukkig vrijgezellenbestaan, Emily heeft sinds kort een nieuwe liefde gevonden, Danique heeft een leuke man en een veelbelovende carrière en Britt is gelukkig met haar kinderen. Op Tweede Kerstdag verandert alles en komen deze vijf vrouwen elkaar tegen. Zonder dat ze het weten, zullen ze elkaars levens gaan veranderen.

5 vrouwen, 1 avond is het eerste deel van de serie Een nieuw begin, de succesvolle serie van Lenthe Leeuwenberg, waarvan al tienduizenden exemplaren verkocht zijn. 

 

Welke van deze twee boeken wil jij gratis lezen?

 Ja, ik wil een gratis boek lezen