Ga naar de inhoud

Lees jij graag feelgood boeken?

  • door
nieuw boek dromen van jou - feelgood boeken - e-books

Lees jij ook graag feelgood boeken? Ik wel, ik word altijd vrolijk van nieuwe feelgood boeken!

Op zoek naar leuke feelgood boeken? Lees dan eens de serie ‘Tot over mijn oren’ van Lenthe Leeuwenberg!

Deel 1 – Kijken naar jou

Evi heeft het allemaal voor elkaar. Ze is bijna klaar met haar studie, woont met haar vriend in een mooi appartement en heeft een leuke vriendinnengroep. Ze verwacht binnenkort een huwelijksaanzoek en heeft ook de rest van haar leven al helemaal uitgestippeld. Maar wat nu als alles ineens tegenzit?

Het boek ‘Kijken naar jou’ is gratis te lezen via onder andere Google Books, iBooks en Kobo Plus, of download het boek hier.

Deel 2 – Denken aan jou

Het zit niet mee voor Evi. Het ziet ernaar uit dat ze haar studie niet gaat halen en ze heeft nog maar één vriendin over. Ze moet terug naar haar ouders omdat ze geen eigen woning kan betalen. En dan is er ook nog die ene vader aan wie ze vaak moet denken en aan wie ze geen woord kan uitbrengen. Maar een vader van de kleuters, dat kan toch niet?

Deel 3 – Dromen van jou

De ontvoering van een van de kleuters uit haar klas valt Evi zwaar – ook al komt ze daardoor in contact met die toch wel erg leuke vader. Evi ziet het allemaal niet meer zitten en zou het liefst stoppen met haar studie. Of gaat er eindelijk weer iets positiefs gebeuren in haar leven?

Deel 4 – Samen met jou

Nu Evi eindelijk heeft toegegeven dat ze de vader wel ziet zitten is haar leven compleet veranderd. Wie had dat de afgelopen maanden durven denken? Evi is dolgelukkig, maar gaat het haar lukken om de liefde lang genoeg verborgen te houden voor haar collega’s en de leerlingen? En wat vinden de kinderen er eigenlijk van?

 

Zoek jij nog leuke feelgood boeken? Je koopt de hele serie bij Bol.comKoboiBooksAmazon of Google Books.