Ga naar de inhoud

Lees jij ook graag een feelgood boek?

  • door
nieuw boek Ergens schijnt de zon verhalenbundel feelgood boek zomerse boeken

Lees jij ook graag een feelgood boek? Een boek om heerlijk bij weg te zwijmelen, of dat nu op het strand in de zon is, of onder een dekentje op de bank. Een feelgood boek doet het bij mij altijd goed! Ik hou niet van thrillers of andere spannende boeken, maar een boek dat je lekker kunt lezen én dat een happy ending heeft, daar hou ik van! En het liefst is het dan een feelgood roman, want (een beetje) romantiek kan ik ook altijd erg waarderen.

Veel feelgood romans zijn vertaald van het Engels, maar gelukkig zijn er tegenwoordig ook veel auteurs van Nederlandse bodem die een feelgood boek schrijven!

Feelgood boek van Lenthe Leeuwenberg; Ergens schijnt de zon

In 2020 schreef ik ‘Ergens schijnt de zon’ voor een verhalenbundel. Samen met vijf andere schrijfsters waaronder Tamara Postma van The Mommy Diaries brachten we deze verhalenbundel vol zomerse verhalen uit.

Daarna is ‘Ergens schijnt de zon’ ook los verschenen, en bovendien is het boek verkrijgbaar via Kobo Plus.

Een lezeres zei over het boek:

“Lekkere feelgood zomerroman!”

Waar gaat het boek over?

Sarah vliegt samen met haar dochtertje naar Griekenland om haar verloofde te bezoeken. Een onverwachte ontmoeting met een vrouw, een storm en een onverwachte ontmoeting met een man zorgen ervoor dat de vakantie anders verloopt dan ze had verwacht… Lukt het Sarah om samen met haar dochtertje haar leven weer op te pakken?

Ergens schijnt de zon is verkrijgbaar via onder andere Bol.comKobo PlusiBooksGoogle Books en Amazon.

Lenthe Leeuwenberg heeft meerdere feelgood boeken geschreven, maar voor het zomerse vakantiegevoel is dit toch echt hét feelgood boek om te lezen – een romantisch feelgood verhaal in Griekenland!

Lees je na dit boek liever een winters verhaal, of liever een complete serie? Check dan ook eens haar andere boeken!