Welke chicklits lees jij deze zomer?

  • door

Ben jij nog op zoek naar leuke chicklits om te lezen? Een chicklit wordt gezien als een vlot leesbaar boek met humor en zelfspot, waarin de hoofdpersonen vaak alleenstaande jonge vrouwen zijn. Vaak gaat het over relaties, liefde en carrières. De vrouwen in een chicklit zijn vaak zelfstandig en onafhankelijk. Er  verschijnt altijd wel een glimlach op je gezicht bij het lezen van een chicklit en uiteindelijk loopt het verhaal (meestal) goed af!

Zoek jij nog leuke chicklits om deze zomer te lezen? In Zomer vol liefde, het zomerse verhaal van Lenthe Leeuwenberg, volg je het leven van Sofie en haar vrienden:

Zomer vol liefde

Sofie runt een bed and breakfast in een toeristisch dorp aan de kust. Sofie probeert zoveel mogelijk tijd met haar dochter door te brengen, in tegenstelling tot haar buurman Tom die een buitenlandse au pair heeft aangenomen om voor zijn kleine kinderen te zorgen. Hij is veel te druk bezig met zijn werk en heeft geen tijd meer voor zijn vrienden, terwijl Lucas zijn hulp goed zou kunnen gebruiken als er ineens een vrouw voor de deur staat met een verrassend bericht…

Sofies beste vriendin Layla is al jaren op zoek naar een leuke man en hoopt dat ze die nu eindelijk gevonden heeft. Maar is de man van haar dromen niet veel dichterbij dan ze altijd dacht? En de au pair van Tom, die van plan is om terug naar haar thuisland te gaan, zal zij blijven voor de liefde?

En is die mysterieuze man die in de bed and breakfast komt logeren wel echt een schrijver? Of heeft hij hele andere plannen en is hij eigenlijk niet te vertrouwen?

Je leest dit en andere gebeurtenissen in Zomer vol liefde! Een hele zomer vol vrienden en liefde. Deze chicklit is te koop bij onder andere Bol.comKoboGoogleiBooks en Amazon!