Boeken voor vrouwen door Lenthe Leeuwenberg

Luxe, liefde en leugens - Lenthe Leeuwenberg - boeken voor vrouwen

Lees jij ook het liefst boeken voor vrouwen?

Er zijn veel soorten boeken die bedoeld zijn voor vrouwen; vrouwelijke romantische boeken, feelgoodboeken voor vrouwen, chicklits… Ze hebben vaak meerdere dingen gemeen; vrouwelijke hoofdpersonen, iets over liefdes en relaties én over de problemen die de vrouw tegenkomt.

Boeken van Lenthe Leeuwenberg

Lenthe Leeuwenberg schrijft boeken voor vrouwen. Feelgood, romantiek en dat allemaal, vooral, vanuit de kant van de vrouwen. Ze schrijft niet alleen boeken voor vrouwen, ze leest ook het liefst boeken voor vrouwen! Feelgood boeken met vrouwelijke hoofdpersonen.

Zoek jij nog een leuk boek om te lezen? Lees dan: Luxe, liefde en leugens.

Lees nu: Luxe, liefde en leugens

Wat gebeurt er als je er op je trouwdag achter komt dat je knappe, rijke verloofde een groot geheim voor je heeft? Het overkomt Charlotte, die tot die dag een geweldig leven had en dacht dat het na haar huwelijk alleen maar beter zou worden – vooral dankzij de dubbele achternaam van haar verloofde.

Charlotte vlucht weg van haar droomhuwelijk en ontmoet een liefdevol gezin dat haar leven zal veranderen. Een gezin dat leeft zonder vaatwasser, huishoudster of internet en dat Charlotte laat zien dat er meer bestaat dan leven in rijkdom.

Maar ook dat gezin heeft geheimen waar Charlotte niets van weet… En leven zonder vaatwasser, huishoudster of internet, hoelang houdt een rijke vrouw, die alleen maar luxe gewend is, het vol op een boerderij zonder al deze voorzieningen?

Dit boek is te koop via onder andere Bol.com, AmazonKoboGoogle Books en iBooks.

Andere boeken lezen?

Luxe, liefde en leugens is een van de boeken die is geschreven door Lenthe Leeuwenberg. Lees je liever een van haar andere boeken? Kijk dan op haar boekenpagina. Wil je meer weten over Lenthe Leeuwenberg of over haar boeken? Neem dan contact met haar op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *