Ga naar de inhoud

Wil jij ook het liefst boeken online lezen?

  • door
gelezen in januari - gelezen in juli - boeken online lezen - gelezen in november - gelezen in april - gelezen in september - gelezen in november

Zelf lees ik mijn boeken het liefst online, vooral via het platform van Kobo Plus. Voor slechts een tientje per maand kun je onbeperkt boeken online lezen die in het Kobo Plus-assortiment zitten. Voor enkele euro’s per maand meer kun je zelfs alle luisterboeken luisteren die ze aanbieden, maar omdat ik zelf niets om boeken luisteren geef maak ik daar geen gebruik van.

Wat is Kobo Plus?

Kobo Plus is een abonnementsdienst voor e-books, een samenwerking tussen Kobo en Bol.com. Dat betekent als je een e-book ziet bij Bol.com, dat je meteen kunt zien of het boek ook verkrijgbaar is via Kobo Plus – er staat dan namelijk bij de prijs dat je het gratis kunt lezen omdat je Kobo Plus hebt! Op deze manier weet jij welke boeken bij Kobo Plus horen en kun je de boeken online lezen nadat je ze hebt gedownload of hebt toegevoegd aan Kobo Plus.

Het voordeel van boeken online lezen via Kobo Plus is dat je niet alleen via een Kobo e-reader de boeken kunt lezen, maar ook op een mobiel of tablet via de Kobo Plus-app. Nadat je het e-book gedownload hebt, kun je het boek ook lezen als je offline bent!

Al mijn boeken online lezen via Kobo Plus

Omdat ik zelf een enorme fan ben van Kobo Plus heb ik vorig jaar besloten om al mijn e-books verkrijgbaar te maken via dat platform. Inmiddels zijn al mijn e-books verkrijgbaar via Kobo Plus!

Nieuwe boeken ontdekken dankzij Kobo Plus

Dankzij Kobo Plus ontdek ik boeken die ik zelf nooit aangeschaft zou hebben en dankzij Kobo Plus kost het me gelukkig veel minder geld! Ik ben erg enthousiast over Kobo Plus, en natuurlijk hoop ik door mijn eigen boeken op Kobo Plus beschikbaar te maken dat ik ook nieuwe lezers aantrek.

 

Hoeveel boeken heb jij al gelezen via Kobo Plus?